top of page

Program Obuke za studente


URED ZA PODRŠKU STUDENTIMA UNIVERZITETA U SARAJEVU ORGANIZUJE PROGRAM OBUKE ZA STUDENTE

Program obuke za studente se realizira kao poludnevna radionica i jedna je od aktivnosti u sklopu projekta "Visoko obrazovanje- obrazovanje za sve" (VOzaSVE), koji je podržan od strane UNICEF-a. Cilj programa obuka je unapređenje generičkih kompetencija i osnaživanje studenata.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane studente Univerziteta u Sarajevu da se prijave za sudjelovanje u Programu obuke. Mole se studenti da, nakon prijave, obavezno i sudjeluju u realizaciji Programa.

Program obuke za studente obuhvataju teme koje su važne za studentsku populaciju: • Fokus- Da, ali... • Javni nastup- Pljesak molim! • Šta želim od budućnosti? • Izgradite snagu volje i samokontrolu.

Da biste se prijavili na obuku potrebno je da popunite prijavni obrazac koji se nalazi na linku: https://forms.gle/yMKjQR5ewwf2zwX69

Zbog trenutne epidemiološke situacije i našeg nastojanja da obuke realiziramo u što sigurnijem okruženju, obuka će se realizirati online putem aplikacije Zoom.

Datum događaja: 19.09.2020. godine Vrijeme događaja: 12:00 -17:00 sati.

Prijava za sudjelovanje je otvorena do 16.09.2020. nakon čega će prijavljene osobe dobiti potrebne detalje o realizaciji Programa.

Za dodatna pitanja: Kontakt telefon: +38733668251 i email adresa: ured@unsa.ba

Izdvajamo
Najnovije
Arhiva novosti
Pretraga po oznakama
bottom of page